اللهجة المصرية : حبيبي قول للدنيا معايا

Discussion in 'العربية فقط' started by amro hakami, Feb 23, 2014.

  1. amro hakami Senior Member

    arabic
    السلام عليكم

    اريد من اخوتي واخواتي
    توضيح هذه الابيات من الشعر المصري

    حبيبي قول للدنيا معايا
    ولكل قلب بدقته حس
    يا دنيا حبي وحبي وحبي
    ده العمر هو الحب وبس

    هل معنى ( ولكل قلب بدقته حس )
    يعني يا حبيبي قل معي للدنيا وقل معي ل كل قلب بدقته حس

    هل هي كذلك ؟
     
  2. إسكندراني

    إسكندراني Senior Member

    أرض الأنجل
    عربي (مصر)ـ | en (gb)
    أيوة كدا صح
     
  3. amro hakami Senior Member

    arabic
    ربنا يخليك يا اسكندراني

    تحياتي لشخصك المحترم ..
     
  4. إسكندراني

    إسكندراني Senior Member

    أرض الأنجل
    عربي (مصر)ـ | en (gb)
    الله يحيّيك
     

Share This Page