1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

arrossos

Discussion in 'Català (Catalan)' started by gvergara, Sep 8, 2013.

  1. gvergara

    gvergara Senior Member

    Santiago, Chile
    Español
    Hola, amics:

    M'agradaria saber perquè s'ha fet servir el plural del substantiu arròs...

    A:... I què menges normalment?
    B: Bàsicament molta verdura i molta fruita, tot del meu hort, també arrossos, de tant en tant pasta.


    S'ha empregat el plural en lloc del singular per a referir-se a diferents tipus de arròs? Gràcies per endavant

    Gonçal·lo
     
    Last edited: Sep 8, 2013
  2. Lurrezko

    Lurrezko Senior Member

    Junto al mar
    Spanish (Spain) / Catalan
    A diferents plats fets amb arròs, entenc jo. L'arròs té moltes preparacions en aquest racó de món.
     
  3. gvergara

    gvergara Senior Member

    Santiago, Chile
    Español
    Però tu penses que sigui una manera normal" d'exprimir això (vull dir, plats diferents que es poden fer amb arròs)?
     
  4. Elxenc Senior Member

    (en català Gonzalo és Gonçal)


    Hola i bon dia:

    Com tu, molt bé dius, supose que serà perquè mentalment està pensant en més d'un tipus guisats amb arròs (arròs amb verdures, arròs rossejat, arròs al forn, arròs amb crostra -pronunciem costra-, etc.)


    A10.
     

Share This Page