1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

Ce înseamnă „din loc în loc” în engleză?

Discussion in 'Română (Romanian)' started by Wurdwhizz101, Aug 7, 2012.

  1. Wurdwhizz101 New Member

    English - Canada
    Hi,

    Eu citeam o carte de bucate în românește și am văzut o expresie pe care n-am văzut înainte. Oricine știe ce înseamnă „din loc în loc”? Mulțumesc pentru ajutorul.
     
  2. farscape mod-errare humanum est

    Ottawa, Canada
    Romanian
    Here and there, at random, haphazardly - all of them convey the meaning of this idiom.

    Cheers,

    .
     
  3. Wurdwhizz101 New Member

    English - Canada
    Mulțumesc. Am crezut că însemnat așa.
     

Share This Page