1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

Els Encants, un bon lloc per comprar, vendre i passejar-hi

Discussion in 'Català (Catalan)' started by gvergara, Apr 20, 2013.

  1. gvergara

    gvergara Senior Member

    Santiago, Chile
    Español
    Hola:

    M'agradaria saber si és obligatori utilitzar el pronom hi. A més, m'agradaria saber si hauríem d'utilitzar-lo si ometéssim el verb passejar (... un bon lloc per comprar i vendre-hi). Moltes gràcies

    Gonçall
     
  2. ernest_

    ernest_ Senior Member

    Barcelona
    Catalan, Spain
    Diria que no és obligatori, però no n'estic segur del tot.
     
  3. viviana jones Senior Member

    Sabadell (Barcelona)
    Spanish & Catalan
    Es pot dir: "És un bon lloc per comprar i per vendre" perquè aquests dos verbs no porten cap complement. Si portessin complements la cosa es complicaria una mica.
     

Share This Page