fer/ tenir funcions diferents

Discussion in 'Català (Catalan)' started by gvergara, Nov 11, 2012.

  1. gvergara

    gvergara Senior Member

    Santiago, Chile
    Español
    Hola de nou, acabo de veure l'oració Tots aquests objectes fan funcions diferents. M'agradaria saber si és possible fer servir tenir en lloc de fer. Gràcies

    Gonzal·lo
     
  2. binary_death Junior Member

    Galicia, Spain
    Spanish, Catalan
    Sí, són sinònims en aquest cas.
    També es podria fer servir dur a terme:

    Tots aquests objectes duen a terme funcions diferents.

    Salutacions!
     
  3. gvergara

    gvergara Senior Member

    Santiago, Chile
    Español
    Tinc la impressió, però, que dur a terme és més formal en aquest cas, és correcte?
     
  4. binary_death Junior Member

    Galicia, Spain
    Spanish, Catalan
    Sí, es un llenguatge més formal. Però també "objectes" és més formal que "coses" :D

    Dur a terme - Llevar a cabo
     

Share This Page