go by so quickly

Discussion in 'Català (Catalan)' started by debillot, Oct 22, 2012.

  1. debillot Senior Member

    English
    I'd like to say:

    Writing a summary of my time abroad makes me wonder how a year can go by so quickly.

    Could I simply say:

    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any es pot anar tan ràpid.

    Gracies.
     
  2. ACQM

    ACQM forera que modera

    Manresa (Barcelona)
    Spain - Spanish
    Jo preferiria:

    ...com un any pot passar tan ràpid.
     
  3. innovator Senior Member

    Català (Girona)
    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any pot passar tan ràpid!
     
  4. Ssola Senior Member

    Català - Barcelona
    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any pot passar tan de pressa!
     
  5. binary_death Junior Member

    Galicia, Spain
    Spanish, Catalan
    La teva frase està perfecta. Metafòricament, els anys poden anar-se'n molt de pressa. Has fet servir el pronominal, així que no hi ha cap objecció.
    Potser, com que el verb és "anar-se'n", podries fer com jo i fer servir el pronom "en":

    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any pot anar-se'n tan de pressa/ràpid.

    Salutacions!
     

Share This Page