1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

go by so quickly

Discussion in 'Català (Catalan)' started by debillot, Oct 22, 2012.

  1. debillot Senior Member

    English
    I'd like to say:

    Writing a summary of my time abroad makes me wonder how a year can go by so quickly.

    Could I simply say:

    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any es pot anar tan ràpid.

    Gracies.
     
  2. ACQM

    ACQM forera que modera

    Manresa (Barcelona)
    Spain - Spanish
    Jo preferiria:

    ...com un any pot passar tan ràpid.
     
  3. innovator Senior Member

    Català (Girona)
    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any pot passar tan ràpid!
     
  4. Ssola Senior Member

    Català - Barcelona
    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any pot passar tan de pressa!
     
  5. binary_death Junior Member

    Galicia, Spain
    Spanish, Catalan
    La teva frase està perfecta. Metafòricament, els anys poden anar-se'n molt de pressa. Has fet servir el pronominal, així que no hi ha cap objecció.
    Potser, com que el verb és "anar-se'n", podries fer com jo i fer servir el pronom "en":

    Escriure un resum de la meva estada a l'estranger fa que em pregunti com un any pot anar-se'n tan de pressa/ràpid.

    Salutacions!
     

Share This Page