1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

Key cutter

Discussion in 'Română (Romanian)' started by Titza, Jan 17, 2013.

  1. Titza New Member

    Bucharest
    Romanian-Romania
    Hi !
    The reply of a girl being asked who's the father of her unborn child is
    "It's not Leggo's, it's not Daniel's, it's not Dave's, and it's not the bloke from the key cutters".
    Can anyone help me with the meaning of "the bloke from the key cutters" ? Thank you !
     
  2. farscape mod-errare humanum est

    Ottawa, Canada
    Romanian
    the bloke from the key cutters...

    bloke synonim cu guy mai ales în engleza australiană

    După mine la fel de bine ar fi putut să spună "the guy form the cleaners" adică băiatu'/omu de la curăţătoria chimică (din colţ), băiatu' de la pravălia din colţ care face chei (key cutters).

    Am subliniat cleaners şi (key) cutters pentru că este pluralul cu literă mică care indică că e vorba de o referinţă generală.

    Later,
    .
     
  3. Titza New Member

    Bucharest
    Romanian-Romania
    Mulțumesc !
     
    Last edited: Jan 28, 2013
  4. irinet

    irinet Senior Member

    Bucharest
    Romanian
    Eu așteptam un răspuns pentru că varianta mea era 'tipul de la săpăturile miniere'. Dar dacă varianta de mai sus e corectă, e bine să mai aflăm noutăți. Eu aș fi fost totuși curioasă ce carte citești?
    see you,
     
  5. Titza New Member

    Bucharest
    Romanian-Romania
    Prima variantă s-a potrivit foarte bine. Nu e carte, e un film britanic, gen comedy. Mersi !
     

Share This Page