Korba

Discussion in 'Čeština (Czech)' started by parolearruffate, Feb 25, 2013.

  1. parolearruffate Senior Member

    Ahoj všem, znám to obyčejný význam slova - korba - chtěla jsem vědět, jestli se to normálně použivá, nějak hovorově, pro - ženské tělo - nebo tak nějak...

    - To znamená, že přirozenému tuhnutí rašple, která by ráda mrdala čtrnáctku, protože druhotné pohlavní znaky už má a je ze všech nejhebčí, je třeba stavět zábrany a nastražovat léčky s ostudou, protože jinak by se nám tady z toho stal zasraný holubník, kdy nedorostlé ženy jsou mrdány více než vzrostlé, které to síce více chtějí, ale tak pevně už jim korba nedrží -

    Děkuju moc...
     
  2. Hrdlodus

    Hrdlodus Senior Member

    Běžně se to nepoužívá.

    Normální význam je ona součást auta, přenesený význam je v posilovně vypracovaný muž.

    V uvedené větě to bude opět autorčina hra se slovy. Odvozuji z toho, že autorka má na mysli ženské pohlavní orgány.
    (Přece jen, do korby se nakládá. A stejným slovesem muži popisují úspěšný sex.)
     

Share This Page