1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

Korba

Discussion in 'Čeština (Czech)' started by parolearruffate, Feb 25, 2013.

  1. parolearruffate Senior Member

    Ahoj všem, znám to obyčejný význam slova - korba - chtěla jsem vědět, jestli se to normálně použivá, nějak hovorově, pro - ženské tělo - nebo tak nějak...

    - To znamená, že přirozenému tuhnutí rašple, která by ráda mrdala čtrnáctku, protože druhotné pohlavní znaky už má a je ze všech nejhebčí, je třeba stavět zábrany a nastražovat léčky s ostudou, protože jinak by se nám tady z toho stal zasraný holubník, kdy nedorostlé ženy jsou mrdány více než vzrostlé, které to síce více chtějí, ale tak pevně už jim korba nedrží -

    Děkuju moc...
     
  2. Hrdlodus

    Hrdlodus Senior Member

    Běžně se to nepoužívá.

    Normální význam je ona součást auta, přenesený význam je v posilovně vypracovaný muž.

    V uvedené větě to bude opět autorčina hra se slovy. Odvozuji z toho, že autorka má na mysli ženské pohlavní orgány.
    (Přece jen, do korby se nakládá. A stejným slovesem muži popisují úspěšný sex.)
     

Share This Page