1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

New York'luların öncelikli kullandığı bir mekan hâline geldi

Discussion in 'Türkçe (Turkish)' started by monelogg, May 30, 2013.

  1. monelogg Junior Member

    Turkish
    Merhaba, aşağıdaki cümleyi İngilizceye nasıl çevirebiliriz?
    1870'de Central Park bütün ada çapında, New York'luların öncelikli kullandığı bir mekan haline geldi.
     
  2. Reverence Senior Member

    Turkish
    In 1870, Central Park became a spot of choice for New Yorkers all around the isle.

    "Spot" yerine "promenade" kelimesini kullanmayı tercih ederdim, ancak o kelimeyi iyice öldürdüler herhalde. Hiçbir yerde doğru dürüst rastlamaz oldum.
     
  3. monelogg Junior Member

    Turkish
    Sn. Reverence öncelikle kusura bakmayın, soru sorduğumu unutmuşum, mail gelince farkettim, cevapladığınız için de çok teşekkür ederim.
     
  4. Reverence Senior Member

    Turkish
    Rica ederim; yardımcı olabildiysem, ne mutlu.
     

Share This Page