1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

předjednat

Discussion in 'Čeština (Czech)' started by parolearruffate, Oct 19, 2012.

  1. parolearruffate Senior Member

    Ahoj všem,
    potřebovala bych vědět význam tohoto slovesa. V tom kontextu:

    - Poté si připomněl, že to už jeho nadřízený všechno předjednal, a že mu kladl na srdce, at' hlavně s doktorem mluví stručně a jasně.

    Můžete pomoct? Diky moc
     
  2. marsi.ku Junior Member

    Czech
    Ahoj parolearruffate,
    předjendnat znamená předem domluvit. (In italiano si direbbe usando il trapassato prossimo: "Il suo capo aveva tutto fissato" o altro verbo secondo il contesto).
     

Share This Page