1. The WordReference Forums have moved to new forum software. (Details)

whatever

Discussion in 'Català (Catalan)' started by debillot, Mar 20, 2013.

  1. debillot Senior Member

    English
    They would sell whatever they could find to raise money.

    Could I say:

    Els vendrian qualsevol cosa que puguin trobar per recaptar diners?
     
  2. Lurrezko

    Lurrezko Senior Member

    Junto al mar
    Spanish (Spain) / Catalan
    Jo diria:

    Es vendrien qualsevol cosa que trobessin per tal de recaptar diners.

    Salut
     
  3. Angelo di fuoco Senior Member

    Germany
    Russian & German (GER) bilingual
    No seria "ells" en lloc de "els" o "es?
     
  4. Lurrezko

    Lurrezko Senior Member

    Junto al mar
    Spanish (Spain) / Catalan
    Jo havia tret el pronom ells, però es pot incloure. Posava es vendrien perquè em sona més natural la forma pronominal.

    Salut
     
  5. Angelo di fuoco Senior Member

    Germany
    Russian & German (GER) bilingual
    No sé, a mi em sona estrany perquè en aquest context no em sembla que tingui sentit el pronom reflexiu.
     
  6. Lurrezko

    Lurrezko Senior Member

    Junto al mar
    Spanish (Spain) / Catalan
    En fi, no sabria dir-te ben bé quin matís li dóna, però a mi em sona natural, com dic.
     
    Last edited: Mar 21, 2013
  7. Elessar

    Elessar Senior Member

    Valencian Country
    Catalan (Valencian), Spanish (Spain)
     

Share This Page