țara arde, babele se piaptănă

vincix

Senior Member
Romanian
Salut,

Aș vrea să găsesc un echivalent în engleză a expresiei din titlu. Are cineva vreo idee?
 
  • Andymak

    New Member
    Romanian and English
    Salut,

    Aș vrea să găsesc un echivalent în engleză a expresiei din titlu. Are cineva vreo idee?

    Nu știu ce înseamnă expresia asta pentru că nu am mai auzit-o până acum, sau dacă am auzit-o am uitat. Îmi poți, te rog frumos, să îmi explici și mie semnificația expresiei?
     

    Andymak

    New Member
    Romanian and English
    Nu știu ce înseamnă expresia asta pentru că nu am mai auzit-o până acum, sau dacă am auzit-o am uitat. Îmi poți, te rog frumos, să îmi explici și mie semnificația expresiei?

    Ah, acum m-am prin se înseamnă! Cea mai apropiată expresie e cea dată de 123xyz: to fiddle while Rome burns.
     
    Top