Greek to English σνομπάρω

Dictionary entry: σνομπάρω

eufrasio2

New Member
Greek
Καλησπέρα σε όλους
Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ, αφού είδα ότι στο ελληνο-αγγλικό λεξικό το "σνομπάρω" έχει μεταφραστεί με το ρήμα "snob". Όμως στα αγγλικά η λέξη αυτή είναι είτε ουσιαστικό είτε επίθετο· ρήμα "to snob" δεν υπάρχει.
Ευχαριστώ πολύ :)
 
  • Iraklakos

    Senior Member
    Dictionary Editor
    Greek, German - Austria
    Καλησπέρα και ευχαριστούμε για το μήνυμά σας! Έχετε δίκιο όσον αφορά τη μη χρήση του "snob" ως ρήμα. Εικάζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος καθώς υπάρχει το παρεμφερές "snub" που ταιριάζει στην περίπτωση αυτή. Όπως και να έχει το λάθος έχει διορθωθεί και η αλλαγή θα φανεί σύντομα και online. Χαρά μας να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας αν θελήσετε να μας προτείνετε ο,τιδήποτε άλλο! :)
     
    Top