A depune diploma

Discussion in 'Română (Romanian)' started by coriinutza13, Nov 14, 2009.

  1. coriinutza13

    coriinutza13 Senior Member

    romanian
    Bună. Cum aş putea traduce a depune diploma de exemplu cand te înscrii la facultate iţi depui diploma, etc. Ce verb e corect sa folosesc to put the diploma at the faculty? Am nevoie exact de structura asta verb + substantiv. Mulţumesc
     
  2. nishabda Member

    Romanian
    Salut, ce înseamnă exact „a depune diploma”, îmi poţi explica care este procedura acolo unde te referi?

    Dacă înţelesul este de a da actele/hârtiile de la studiile dinaintea programului la care vrei să te înscri, atunci se poate spune:

    to submit credentials
     
  3. coriinutza13

    coriinutza13 Senior Member

    romanian
    Da. Asta cautam:)
    Mulţumesc mult:)
     

Share This Page

Loading...