a proof of this fact; bu gerçeğin ispatı, bu olayın ispatı

hhtt

Senior Member
Turkish
"a proof of this fact" in anlamı "bu gerçeğin ispatı" mıdır yoksa "bu olayın ispatı mıdır" ?

Teşekkürler.
 
  • Ravien

    New Member
    Turkish - Turkey
    "a proof of this fact" in anlamı "bu gerçeğin ispatı" mıdır yoksa "bu olayın ispatı mıdır" ?

    Teşekkürler.
    ''Fact'' anlam olarak ''gerçek'' kelimesine daha yakındır.
    Bu olayın ispatı -> a proof of this incident
     

    PansySandydowns

    Member
    Turkish - Turkey
    Merhaba.

    a proof of this fact --> bu gerçeğin bir kanıtı
    the proof of this fact --> bu gerçeğin kanıtı

    Ayrıntılara dikkat. ;)
     
    < Previous | Next >
    Top