English to Greek abraded

Dictionary entry: abraded
L

Lexicοn

Guest
αποξεσμένος



αποξεσμένος - Βικιλεξικό​

https://el.wiktionary.org › wiki › αποξεσμένος


αποξεσμένος · Πίνακας περιεχομένων · Ελληνικά (el) Επεξεργασία ...

αποξεσμένος εξηγήσει _ ό, τι είναι αποξεσμένος_Online ...​

https://el.oldict.com › αποξεσμένος


αποξεσμένος σε Greek (WD) Από Επεξήγηση: ==Inter: -el » -==. Inter: ετυμολογί » . : Inter: PAGENAM » E < Inter: μτχπ » αποξέω. Inter: μετοχή » el.

αποξεσμένος καρπός — Αγγλικά μετάφραση - TechDico​

https://el.techdico.com › μετάφραση › ελληνικά-αγγλικά


Green technology for post-harvest pest management: potential of three citrus species as natural grain protectants against pulse beetle, ...

Ελληνοιταλικό λεξικό​

https://www.italikolexiko.com › ellhno-italiko-lexiko


απεξεσμένος επίθετο variante di [αποξεσμένος]. αποξεσμένος επίθετο participio passato del verbo [αποξέω]. permalink. Συνεχίζεται παρακάτω ...

απεξεσμένος - DIZIONARIO GRECO MODERNO​

https://www.grecomoderno.com › dizionario-greco-itali...


απεξεσμένος aggettivo variante di αποξεσμένος. αποξεσμένος aggettivo participio passato del verbo αποξέω. permalink. continua sotto. << απέξαρχης · απέξω >> ...

Τ - Ετυμολογίας απάνθισμα​

https://etymologias.blogspot.com › blog-page_18


... προέρχεται από τη λατινική φράση tabula rasa, που σημαίνει «πίνακας αποξεσμένος, πλάκα άγραφη» και αποτελείται από τις λέξεις tabula (= πινακίδα) και το ...

Εξαφάνιση στοιχείων κινητήρα και πλαισίου - Policenet​

https://policenet.gr › forum


8 Μαΐ 2014 — Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς εάν η εξαφάνιση αριθμού πλαισίου ή αριθμού κινητήρα είναι μόνο παράβαση του άρθρου 85 του Κ.Ο.Κ. ή εάν ...
9 αναρτήσεις · Πρόκειται μετα βεβαιότητας για παράβαση άρθρου 216 ...

Ελληνο-αγγλικό Λεξικό (Γεωργακά) - Η Πύλη για την ελληνική ...​

https://www.greek-language.gr › georgakas › search


αποξεσμένος, -η, -ο [apoksezménos] (& L απεξεσμένος). scraped or rubbed off, erased (near-syn σβησμένος):. paleogr, philol etc αποξεσμένα γράμματα rasure.

Λατινικά Γ΄ Λυκείου - Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών ...​

https://books.google.gr › books



Βαγγέλης Μπακλαβάς, ‎Μιχάλης Μπικάκης, ‎Ευαγγελία Αντωνοπούλου · 2021 · ‎Education
... αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο, χαρακτηρίζεται από μια ιδιότητα που δε συναντάται σε άλλο(ν). tabula rasa: «Άγραφη πλάκα, αποξεσμένος, σβησμένος πίνακας».

Cornelii Schrevelii Lexicon manuale Graeco-latinum, ...​

https://books.google.gr › books



Cornelius Schrevelius · 1820
αποξεσμένος βίος , vita expolita , mo- | Αποπεμπτόω , partem quintam solvo ; res expoliti . R. čew . ea πέμπτος , quintus .


Πλοήγηση στις σελίδες​

 
  • Top