Hi everyone;
Can you think of any Polish vulgar term referring to a woman's pubic hair? Something similar to "beaver" in English. I can't find any right now...
Input appreciated![]()
Hej,
myślę, że to samo słowo (,,bóbr'') funkcjonuje w polszczyźnie. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce np. ,,golenie bobra" albo ,,golić bobra" i trochę tego jest
. Inna sprawa, że ja bym tego terminu akurat nie uznał za wulgarny, co najwyżej za, hmm, rubaszny
.
Pozdrawiam)
Hi,Hi everyone;
Can you think of any Polish vulgar term referring to a woman's pubic hair? Something similar to "beaver" in English. I can't find any right now...
Input appreciated![]()
Thanks for that!
I didn't know that the animal's name is also used in Polish in this sense.
Thanks to everyone.
Również pozdrawiam!
Hm... szczerze mówiąc to pierwszy raz się spotykam z tym słowem w tym znaczeniu...Hej,
myślę, że to samo słowo (,,bóbr'') funkcjonuje w polszczyźnie. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce np. ,,golenie bobra" albo ,,golić bobra" i trochę tego jest
. Inna sprawa, że ja bym tego terminu akurat nie uznał za wulgarny, co najwyżej za, hmm, rubaszny
.
Pozdrawiam)
Hi,
Dn88, is the English term used to refer to only pubic female hair?
I looked it up in a few dictionaries and it seems it implies female's (hairy) genitails.
Hi everyone;
Input appreciated![]()