English to Greek clad

Dictionary entry: clad
Τ

Τaiwan

Guest
ενδεδυμένος



https://el.wiktionary.org › wiki › ενδ...

Web results​

ενδεδυμένος - Βικιλεξικό


Ετυμολογία Επεξεργασία. ενδεδυμένος < αρχαία ελληνική ἐνδεδυμένος, μετοχή παθητικού παρακειμένου του ρήματος ἐνδύω. ΜετοχήΕπεξεργασία. ενδεδυμένος.

https://www.lexigram.gr › lex › enni
ενδεδυμένος - Σημαίνει Σημασία Συνώνυμα Λεξικό Αντώνυμα Αντίθετα Ερμηνεία Ορισμός Γνωμικά Παροιμίες Ρητά Φράσεις - Εννοιόλεξο - Lexigram


ενδεδυμενος σημαινει. ενδεδυμένος σημαίνει. ενδεδυμενος σημασια. ενδεδυμένος συνώνυμα. ενδεδυμενος λεξικο. ενδεδυμενος συνωνυμα. ενδεδυμενος ορισμος.

https://www.greek-language.gr › tools
Αναζήτηση για: "ενδεδυμένος" - Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα


ενδεδυμέναι (2) [ενδεδυμένος - A+sv:Nfp:Vfp]. P6016 P029 L116 … Σολωμό*.| Ιδέαι πλούσιαι φτωχά ενδεδυμέναι| Της έβγαζα τα κουρέλια της και…

https://www.linguee.com › ενδεδυμέ...
ενδεδυμένος - English translation – Linguee


Many translated example sentences containing "ενδεδυμένος" – English-Greek dictionary and search engine for English translations.


https://www.wordhippo.com › what-is
What does ενδεδυμένος (endedyménos) mean in Greek? - WordHippo


Need to translate "ενδεδυμένος" (endedyménos) from Greek? Here are 2 possible meanings.

https://www.wordreference.com › ντ...
ντυμένος - Ελληνοαγγλικό Λεξικό WordReference.com


ενδεδυμένος μτχ πρκμετοχή παρακειμένου: Χρησιμοποιείται ως επίθετο ή ουσιαστικό και έχει τρία γένη, π.χ. χαμένος, χαμένη, χαμένο κλπ. (ανεπίσημο), ντυμένος μτχ ...

https://el.translatero.com › translate
ενδεδυμένος - μετάφραση σε τούρκικικά - translatero.com


Μετάφραση του «ενδεδυμένος» από ελληνικά σε τούρκικικά.
 
  • Top