Dubte verb Fer

siulchi

New Member
Chilean Spanish
Tengo una duda sobre el acento diacrítico del verbo fer (hacer): me enseñaron que se acentúa sólo en el pasado pero he visto en 3 ocasiones acentuado en otras formas verbales. Lo cierto es que necesito ayuda porque no logro entender esto.

Imparfait
jofeiatufeiesellfeianos.fèiemvos.fèieuellsfeien

Futur simple
jofarétufaràsellfarànos.faremvos.fareuellsfaran

Passé simple
jofiutuferesellféunos.féremvos.féreuellsferen
Imparfait
jofestufessis ellfesnos.féssim vos.féssiu ellsfessin

Plus-que-parfait
johagués fet tuhaguessis fet ellhagués fet nos.haguéssim fet
vos.haguéssiu fet ellshaguessin fet

Conditionnel
Présent
jofariatufariesellfarianos.faríemvos.faríeuellsfarien

Passé
johauria; haguera fet tuhauries; hagueres fet ellhauria; haguera fet
nos.hauríem; haguérem fet vos.hauríeu; haguéreu fet ellshaurien; hagueren fet
 
  • < Previous | Next >
    Top