Dutch: email

sabrinita85

Senior Member
Italian
I'm sorry but I have to ask you a favour.
I recieved an email by ebay that is in dutch! I don't know why they wrote me in Dutch seeing that I'm Italian. So I ask you to tell me what the email says.
Thanks a lot!


SB NOTICE: eBay-veiling geannuleerd - Resultaten nietig

Beste Sabrina x (x@gmail.com),

Dit is een informatief bericht van eBay Regels en veiligheid in verband met:

Objectnummer - 12xxxxxxx151
Objecttitel - x gr M

Uit onze gegevens blijkt dat je op deze aanbieding hebt geboden. We hebben deze aanbieding verwijderd omdat deze in strijd is met het eBay-beleid. Je hoeft de transactie niet te voltooien. Het is de verkoper echter toegestaan het object opnieuw aan te bieden in overeenstemming met het eBay-beleid. Als je wilt, kun je opnieuw op het object bieden als dit opnieuw wordt aangeboden. Meer informatie over het eBay-beleid vind je op de volgende pagina:

http://pages.ebay.nl/help/policies/overview.html

Als je nog vragen hebt, kun je ons via de link Contact met ons opnemen op de Hulp-pagina's van eBay bereiken.

Met vriendelijke groet,

Customer Support (Afdeling Regels en veiligheid)
eBay Inc
Deze e-mail is geschreven in de taal van de eBay-site waarop je je hebt ingeschreven.

Meer informatie over hoe je je kunt beschermen tegen spoofberichten vind je op:
http://pages.ebay.nl/education/spooftutorial

Deze administratieve e-mail is vanaf eBay International AG verzonden naar xxx@gmail.com. Je account is geregistreerd op www.ebay.nl. Zoals in de gebruikersovereenkomst is vermeld, stuurt eBay regelmatig informatie over wijzigingen en nieuwe onderdelen op de site. Als je dit e-mailbericht als onbewerkte tekst wilt ontvangen, moet je je berichtgevingsvoorkeuren wijzigen.

Als je vragen hebt over het communicatiebeleid van eBay, kun je het privacybeleid en de gebruikersovereenkomst nal! ezen.
Privacybeleid: http://pages.ebay.nl/help/policies/privacy-policy.html
Gebruikersovereenkomst: http://pages.ebay.nl/help/policies/user-agreement.html

 
  • optimistique

    Senior Member
    Hi Sabrinita,

    in short it says that the auction has been canceled, so that your bid has been in vain.

    I'm sorry but I have to ask you a favour.
    I recieved an email by ebay that is in dutch! I don't know why they wrote me in Dutch seeing that I'm Italian. So I ask you to tell me what the email says.
    Thanks a lot!


    SB NOTICE: eBay-veiling geannuleerd - Resultaten nietig

    Beste Sabrina x (x@gmail.com),

    Dit is een informatief bericht van eBay Regels en veiligheid in verband met:

    Objectnummer - 12xxxxxxx151
    Objecttitel - x gr M

    Uit onze gegevens blijkt dat je op deze aanbieding hebt geboden. We hebben deze aanbieding verwijderd omdat deze in strijd is met het eBay-beleid. Je hoeft de transactie niet te voltooien. Het is de verkoper echter toegestaan het object opnieuw aan te bieden in overeenstemming met het eBay-beleid. Als je wilt, kun je opnieuw op het object bieden als dit opnieuw wordt aangeboden. Meer informatie over het eBay-beleid vind je op de volgende pagina:

    http://pages.ebay.nl/help/policies/overview.html

    Als je nog vragen hebt, kun je ons via de link Contact met ons opnemen op de Hulp-pagina's van eBay bereiken.

    Met vriendelijke groet,

    Customer Support (Afdeling Regels en veiligheid)
    eBay Inc
    Deze e-mail is geschreven in de taal van de eBay-site waarop je je hebt ingeschreven.

    Meer informatie over hoe je je kunt beschermen tegen spoofberichten vind je op:
    http://pages.ebay.nl/education/spooftutorial

    Deze administratieve e-mail is vanaf eBay International AG verzonden naar xxx@gmail.com. Je account is geregistreerd op www.ebay.nl. Zoals in de gebruikersovereenkomst is vermeld, stuurt eBay regelmatig informatie over wijzigingen en nieuwe onderdelen op de site. Als je dit e-mailbericht als onbewerkte tekst wilt ontvangen, moet je je berichtgevingsvoorkeuren wijzigen.

    Als je vragen hebt over het communicatiebeleid van eBay, kun je het privacybeleid en de gebruikersovereenkomst nal! ezen.
    Privacybeleid: http://pages.ebay.nl/help/policies/privacy-policy.html
    Gebruikersovereenkomst: http://pages.ebay.nl/help/policies/user-agreement.html

     
    Top