Escanyolit, esllanguit, neulit sinònims?

< Previous | Next >
Status
Not open for further replies.

Twist-ful

Senior Member
English
Bon dia.

Totes aquestes paraules són més o menys intercanviables? Totes es poden utilitzar per a referir-se a una persona? Les he vist totes en la mateixa novel.la i no sóc capaç de trobar cap diferència.

Prim: escanyolit, neulit, escardalenc, esllanguit, escarransit

Gràcies
 
  • Xiscomx

    Senior Member
    Español de España y Balear
    Poden referir-se a persones i coses.
    1. escanyolit = molt prim, molt magre.
    2. neulit = escarransit, raquític.
    3. escardalenc = sec, molt prim, molt magre.
    4. esllanguit = allanguit, amagrit i sense força.
    5. escarransit = neulit, raquític, mancat de desenvolupament.
     

    Bevj

    Allegra Moderata (Sp/Eng, Cat)
    English (U.K.)
    Hello Twist-ful
    The Catalan forum is subject to the WordReference rules, just as all the other forums are, and threads which consist of a list of possible synonyms, asking for the difference between them, unfortunately do not comply with the rules. You have a detailed reply but the thread is now being closed.
    Thank you.
     
    Status
    Not open for further replies.
    < Previous | Next >
    Top