Few in the world seem as if they bought former Prime Minister and newly elected President, Recep Tayyip Erdogan's claim

decentone

Member
Turkish
"Few in the world seem as if they bought former Prime Minister and newly elected President, Recep Tayyip Erdogan's claim that these were all orchestrated attempts at overthrowing his government."

Virgülden öncesini bir türlü anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar. Teşekkür ederim.
 
  • Rallino

    Moderatoúrkos
    Turkish
    "Few in the world seem as if they bought former Prime Minister and newly elected President, Recep Tayyip Erdogan's claim that these were all orchestrated attempts at overthrowing his government."

    Virgülden öncesini bir türlü anlayamıyorum. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar. Teşekkür ederim.
    Öğelerine ayırırsak daha iyi görebilirsiniz belki:

    Özne -> Kırmızı
    Yüklem -> Mavi
    Belirtili Nesne -> Yeşil
    Sıfatın da altı çizili.

    Few in the world seem as if they bought former Prime Minister and newly elected President, Recep Tayyip Erdoğan's claim ...

    Dünyada pek az insan, eski başbakan ve yeni cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın [...] iddiasına inanıyor gibi görünüyor.

    Buradaki to buy, Türkçede argoda kullandığımız Yemezler! Yer miyim ben hiç o palavrayı? derkenki yemek ile aynı anlamda.

    Şimdi daha mantıklı mı cümle? :)
     
    Last edited:

    decentone

    Member
    Turkish
    Öğelerine ayırırsak daha iyi görebilirsiniz belki:

    Özne -> Kırmızı
    Yüklem -> Mavi
    Belirtili Nesne -> Yeşil
    Sıfatın da altı çizili.

    Few in the world seem as if they bought former Prime Minister and newly elected President, Recep Tayyip Erdoğan's claim ...

    Dünyada pek az insan, eski başbakan ve yeni cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın [...] iddiasına inanıyor gibi görünüyor.

    Buradaki to buy, Türkçede argoda kullandığımız Yemezler! Yer miyim ben hiç o palavrayı? derken ki yemek ile aynı anlamda.

    Şimdi daha mantıklı mı cümle? :)

    Süper!!! Çok teşekkür ederim.
     
    < Previous | Next >
    Top