English to Greek galore

Dictionary entry: galore
Σ

Σάντυ

Guest
υπεραφθονία, υπερραφθονία


ρρ is the offically correct, because α is a vowel


About 21,300 results (0.37 seconds)





Search Results​

Web results​


υπεραφθονία - Βικιλεξικό​

https://el.wiktionary.org › wiki › υπε...


· Translate this page

Ετυμολογία Επεξεργασία. υπεραφθονία < υπεράφθονος + -ία ((μεταφραστικό δάνειο) αγγλική superabundance). ΟυσιαστικόΕπεξεργασία. υπεραφθονία θηλυκό.

Παράλληλη αναζήτηση - Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα​

https://www.greek-language.gr › lexica


· Translate this page

υπεραφθονία η [iperafθonía] Ο25 : (με επίταση) αφθονία· υπερεπάρκεια: ~ αγαθών. [λόγ. υπερ- + αφθονία μτφρδ. αγγλ. superabundance] ...

υπεραφθονία - Ελληνοαγγλικό Λεξικό WordReference.com​

https://www.wordreference.com › gren › υπεραφθονία




υπεραφθονία - WordReference Greek-English Dictionary.

υπεραφθονία - Σημαίνει Σημασία Συνώνυμα Λεξικό Αντώνυμα ...​

https://www.lexigram.gr › lex › enni


· Translate this page

υπεραφθονια σημαινει. υπεραφθονία σημαίνει. υπεραφθονια σημασια. υπεραφθονία συνώνυμα. υπεραφθονια λεξικο. υπεραφθονια συνωνυμα. υπεραφθονια ορισμος.

ΥΠΕΡΑΦΘΟΝΊΑ - αγγλική μετάφραση - λεξικό bab.la​

https://www.babla.gr › ελληνικα-αγγλικα › υπεραφθονία




Μετάφραση του όρου 'υπεραφθονία' στο δωρεάν αγγλικό λεξικό και πολλές ακόμα αγγλικές μεταφράσεις.

υπεραφθονία - English translation – Linguee​

https://www.linguee.com › greek-english › υπεραφθονία




Many translated example sentences containing "υπεραφθονία" – English-Greek dictionary and search engine for English translations.

υπεραφθονία - Ελληνικά ορισμός, γραμματική, προφορά, συνώνυμα ...​

https://el.glosbe.com › Ελληνικά-Ελληνικά λεξικό




Μάθετε τον ορισμό του "υπεραφθονία". Ελέγξτε την προφορά, τα συνώνυμα και τη γραμματική. Εξετάστε τα παραδείγματα χρήσης του "υπεραφθονία" στο σύνολο της ...

υπεραφθονία - Ancient Greek (LSJ)​

https://www.lsj.gr › wiki › υπεραφθο...


· Translate this page

υπεραφθονία. Contents. Greek Monolingual. Greek Monolingual. η, Ν υπεράφθονος · μεγάλη αφθονία, υπερεπάρκεια.

Meaning of υπεραφθονία in Greek english dictionary​

https://www.almaany.com › en-el › υ...


· Translate this page

υπεραφθονία - Translation, Meaning and Definition of υπεραφθονία in Almaany Online Dictionary of English-Greek. λεξικό, ελληνικά, λεξικά, δωρεάν, online, ...

What does υπεραφθονία (yperafthonía) mean in Greek?​

https://www.wordhippo.com › what-is


· Translate this page

Need to translate "υπεραφθονία" (yperafthonía) from Greek? Here's what it means. ... More meanings for υπεραφθονία (yperafthonía) ...
 
  • Top