Persian: و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود

Ali Smith

Senior Member
Urdu - Pakistan
سلام

كلمۂ فصیحہ، کلمہ ئی است کہ تنافر حروف، غرابت و مخالفت قیاس لغوی نداشتہ باشد و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود آن کلمہ فصیح نیست۔

What does و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود mean?

My guess:

و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود
And whenever one of these defects in a word...

I can't figure out the rest.

متشكرم
 
  • PersoLatin

    Senior Member
    UK
    Persian - Iran
    یافتن/to find and یافته شدن/to be found, here they are using یافت with the same meaning.
     
    Last edited:

    truce

    Senior Member
    Persian
    سلام

    كلمۂ فصیحہ، کلمہ ئی است کہ تنافر حروف، غرابت و مخالفت قیاس لغوی نداشتہ باشد و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود آن کلمہ فصیح نیست۔

    What does و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود mean?

    My guess:

    و ھر گاہ یکی از این عیوب در کلمہ ئی یافت شود
    And whenever one of these defects in a word...

    I can't figure out the rest.

    متشكرم
    And whenever one of these defects in a word is found / is detected
    پیدا شدن =یافت شدن
     
    Top