Persian: کانون

Ali Smith

Senior Member
Urdu - Pakistan
سلام

واکنش دفتر امام‌جمعۀ اهل سنت زاهدان به اطلاعیۀ کانون مدافعان حقوق ‌بشر

دفتر امام‌جمعۀ اهل سنت زاهدان به اطلاعیۀ اعتراض‌آمیز کانون مدافعان حقوق بشر واکنش نشان داد و دفاع از حقوق و کرامت انسان‌ها را «اعتقاد» شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید دانست که هدف از آن «کسب جایزه» نیست. در این بیانیه توضیحاتی در مورد موضع‌گیری ایشان درخصوص تحولات افغانستان و انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری کشورمان ارائه شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعۀ اهل سنت زاهدان، متن این بیانیه به شرح ذیل است: 👇🏼

What does کانون mean?

متشکرم
 
  • utopia62000

    Senior Member
    Persian
    سلام

    واکنش دفتر امام‌جمعۀ اهل سنت زاهدان به اطلاعیۀ کانون مدافعان حقوق ‌بشر

    دفتر امام‌جمعۀ اهل سنت زاهدان به اطلاعیۀ اعتراض‌آمیز کانون مدافعان حقوق بشر واکنش نشان داد و دفاع از حقوق و کرامت انسان‌ها را «اعتقاد» شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید دانست که هدف از آن «کسب جایزه» نیست. در این بیانیه توضیحاتی در مورد موضع‌گیری ایشان درخصوص تحولات افغانستان و انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری کشورمان ارائه شده است.
    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعۀ اهل سنت زاهدان، متن این بیانیه به شرح ذیل است: 👇🏼

    What does کانون mean?

    متشکرم
    سلام
    کانون یعنی مرکز.
     

    Sheikh_14

    Senior Member
    English- United Kingdom, Urdu, Punjabi
    I've seen it used for organisations and members clubs not entirely sure what that has to do with the Levantine/Shaami months.
     
    Top