poder-ho fer arribar

< Previous | Next >

gvergara

Senior Member
Español (Santiago, Chile)
Hola, de nou:

És correcta la posició del pronom ho des del punt de vista normatiu en aquesta oració?

Em dóna voltes pel cap escriure el que sent des de fa ja molts dies, mesos (i diria anys), i poder-ho fer arribar a algú que es pugui fer ressò dels meus pensaments.

Gràcies per endavant,

Gonzalo
 
  • Circunflejo

    Senior Member
    Castellano de Castilla
    Del català normatiu ja et parlaran els natius, però jo et puc dir que sí que es fa servir.
     
    Last edited:

    Dymn

    Senior Member
    En una perífrasi el pronom es pot col·locar tant al principi com al final, en aquest cas la complicació pot ser que es tracta de tres verbs i no dos, però sona natural i no hi veig cap problema en principi.
     
    < Previous | Next >
    Top