English to Greek quip

Dictionary entry: quip
Ε

ευφυολόγος

Guest
ευφυολογώ

https://el.wiktionary.org › wiki › ευ...

Web results​

ευφυολογώ - Βικιλεξικό


Ελληνικά (el) Επεξεργασία. Ετυμολογία Επεξεργασία. ευφυολογώ < → λείπει η ετυμολογία ...

https://www.greek-language.gr › tools
Παράλληλη αναζήτηση - Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα


Αναζήτηση για: ευφυολογώ. 1 εγγραφή, << Πρώτο < Προηγούμενο Επόμενο > Τελευταίο >>. [Λεξικό Τριανταφυλλίδη]. ευφυολογώ [efioloγó] Ρ10.9α : λέω ευφυολογίες.

https://www.babla.gr › ευφυολογώ
ΕΥΦΥΟΛΟΓΏ - αγγλική μετάφραση - λεξικό bab.la


Μετάφραση του όρου 'ευφυολογώ' στο δωρεάν αγγλικό λεξικό και πολλές ακόμα αγγλικές μεταφράσεις. ... ευφυολογώ intransitive verb make witty remarks ...

https://www.lexigram.gr › lex › enni
ευφυολογώ - Σημαίνει Σημασία Συνώνυμα Λεξικό Αντώνυμα Αντίθετα Ερμηνεία Ορισμός Γνωμικά Παροιμίες Ρητά Φράσεις - Εννοιόλεξο - Lexigram


ευφυολογω σημαινει. ευφυολογώ σημαίνει. ευφυολογω σημασια. ευφυολογώ συνώνυμα. ευφυολογω λεξικο. ευφυολογω συνωνυμα. ευφυολογω ορισμος. ευφυολογώ σημασία.



https://www.lexigram.gr › lex › newg
ευφυολογώ - Νέα Ελληνικά : Κλίση, Λεξικό Νέας Ελληνικής, Ορθογραφία, Αναγνώριση, Γραμματική (Νεοελληνική Και Λόγια) - Lexigram


ευφυολογω ελληνικα. ευφυολογω κλιση. ευφυολογώ ελληνικά. ευφυολογώ κλίση. ευφυολογώ ορθογραφία. ευφυολογω ορθογραφια. ευφυολογώ αρχικοί χρόνοι. ευφυολογω ...


https://www.almaany.com › en-el
Translation and Meaning of ευφυολογώ in Almaany English-Greek Dictionary


Translation and Meaning of ευφυολογώ, Definition of ευφυολογώ in Almaany Online Dictionary of English-Greek. λεξικό, ελληνικά, λεξικά, δωρεάν, online, ...
 
  • Top