Sí, el comerç (article abans dels àmbits d'educació)

gvergara

Senior Member
Español
Hola:

Un home li pregunta a un jove Estudiaves?, i ell li respon Sí, el comerç. Per què fa servir l'article? També es diria

A: Estudiaves?
B: Sí, la llengua inglesa/les lleis/la comptabilitat, etc.?

Gràcies per endavant,

Gonzal·lo
 
  • ernest_

    Senior Member
    Catalan, Spain
    L'ús de l'article dóna a entendre que estudia un comerç determinat, per exemple, el comerç del segle XIX, mentre que sense l'article vol dir que estudia el comerç de forma abstracta. Per tant, normalment diem estudio lleis / comptabilitat, i no pas estudio les lleis / la comptabilitat. En el cas de la llengua anglesa, es pot dir estudio anglès, o estudio la llengua anglesa; en canvi estudio llengua anglesa sona estrany.
     
    < Previous | Next >
    Top