Saps cap remei, per a això?

gvergara

Senior Member
Español
Hola:

Ha parat la meva atenció l'ús del verb saber en aquesta oració.

Saps cap remei, per a això?

Tinc dues preguntes:

1) En aquest cas es podria utilitzar el verb conèixer en català? Almenys en castellà xilè, crec que només utilitzaríem conocer.

2) Si la resposta a (1) és afirmativa, sempre es poden utilitzar totes dues opcions (saber i conéixer)?

Gràcies per endavant

Gonzalo (Corregiu tots els meus errors, sisplau ;))
 
  • Ergis91

    New Member
    Catalan & Castilian Spanish
    Si que es podria fer servir el verb conèixer ( Coneixes cap remei per això?), pel que pots fer servir l'opció que més t'agradi. No obstant, amb el verb saber sona com més col·loquial, o més aviat se sol sentir més.

    Així doncs, pots fer servir el verb que més t'agradi =).
     

    scorpio1984

    Senior Member
    Catalan and Spanish (from Spain)
    Hola:

    Ha parat la meva atenció M'he fixat en l'ús / M'ha cridat l'atenció l'ús del verb saber en aquesta oració.

    Saps cap remei, per a això?

    Tinc dues preguntes:

    1) En aquest cas es podria utilitzar el verb conèixer en català? Almenys en castellà xilè, crec que només utilitzaríem conocer.

    2) Si la resposta a (1) és afirmativa, sempre es poden utilitzar totes dues opcions (saber i conèixer)?

    Gràcies per endavant

    Gonzalo (Corregiu tots els meus errors, sisplau si us plau;))
    jo només utilitzo "saber", el verb "conèixer" en aquest tipus de context em sona molt estrany. Així doncs, per assegurar-te que no t'equivoques, digues "saps cap remei per a això?"

    vagi bé!!
     
    < Previous | Next >
    Top