science agree with us atheists

< Previous | Next >

hhtt

Senior Member
Turkish
Cümlede geçen "science agree with us" in Türkçe karşılığı ne olabilir? Bu mucizeler, Tanrı'nın eserleriyle, büyü ve sihirle ilgili sorulan bir soruya verilen cevap.
Burada geçen "agree" nin anlamı nedir?

agree - WordReference.com İngilizce-Türkçe Sözlük

"Atheists claim that "science agrees with us atheists", but I know that is false. "Science" is not atheistic. In fact "science" avoids studying religious topics, so "science" cannot say anything about those topics."
 
  • orchard

    Senior Member
    Turkish
    Merhaba hhtt,

    Tam olarak nerede zorlandığınızı anlayamadım. İfade "(bizimle) aynı düşüncede/fikirde" anlamında, ancak Agree'nin anlamı verdiğiniz bağlantıda da yeterince açık aslında. Gözden kaçırdığım bir şey mi var?
     
    < Previous | Next >
    Top