Seitt et 8000 messages !

! فرانسوی, اسپانیولی, آلمانی, یونانی, ترکی, عبری , ژاپنی و فارسی
;):) ! دوست چند زبونمون سیمون به 8000 مین پیامش رو وورد رفرنس رسیده
! تبریک می گم آقای سیمون ! من علاقه شما نسبت به زبانهای خارجی و به ویژه زبان فارسی رو تحسین می کنم

موفق و موید باشید
ایمان

f
rançais, espagnole, allemagne, grec, turc, hébreu, japonais, et le persan !
Notre ami feagthjpophone seitt (Simon) vient d'atteindre les 8000s sur notre cher WR ! :);)
Félicitations Simon ! j'apprécie la passion que vous avez pour des langues étrangères et surtout pour le persan !

Bonne continuation !
Iman

Last edited:
  • Congratulations Dear Simon:)

! فرانسوی, اسپانیایی, آلمانی, یونانی, ترکی, عبری , ژاپنی و فارسی

و البته ولزی و انگلیسی، وشاید زبانهایی که ما هنوز خبر نداریم!
    :)ا

من هم پست هشت هزارم رو به استاد سیمون عزیزتبریک میگم، علاقه شما به زبانهایی خارجی من رو هم تشویق به یاد گرفتن زبانهای بیشتر( و البته بهبود انگلیسی) می کنه امیدوارم که همیشه سلامت و موفق باشید

داروش
    :):):)

انصافا استاد سيمون عزيز يكي از پايه‌هاي اصلي رونق انجمن wordreference هستند. بنده هم اين حضور و اين همّت والا در زبان‌آموزي را به ايشان تبريك مي‌گويم.

Congrats, friend!
    I have to admit that your questions made me more aware of Persian and English.

Waiting for you to hit 10K!

Wow, je suis ravi de votre gentillesse / I'm delighted by your kindness / از مهربونی شماها بسیار خوشوقتم.

But really for me it's just a matter of luck, not abililty - they truly say that if you start languages young it's a massive advantage, and I grew up bilingual in Welsh and English and then started French at the age of seven.....

Back