Zdravo, kaj pomeni: 1) držim se na koga 2) ne grem se več 3) narediti krivico nekomu Hvala pa LP
P pastet89 Senior Member bulgarian Dec 16, 2020 #1 Zdravo, kaj pomeni: 1) držim se na koga 2) ne grem se več 3) narediti krivico nekomu Hvala pa LP
P Panceltic Senior Member Slovenščina Dec 16, 2020 #2 1) ne poznam tega izraza. Mogoče "držim se koga"? 2) Dovolj je, konec je, hočem nehati. 3) Nekoga prizadeti, storiti nekaj narobe, kar bo drugemu povzročilo krivico
1) ne poznam tega izraza. Mogoče "držim se koga"? 2) Dovolj je, konec je, hočem nehati. 3) Nekoga prizadeti, storiti nekaj narobe, kar bo drugemu povzročilo krivico
P pastet89 Senior Member bulgarian Dec 16, 2020 #3 Hvala, res čudno glede prvega. Se mi je zdelo da pomeni nekaj kot "sam jezen na nekoga". LP
P Panceltic Senior Member Slovenščina Dec 16, 2020 #4 Ah seveda! Imaš prav. Že tako dolgo nisem slišal tega izraza, da sem ga pozabil Se mi zdi, da ni ravno najbolj knjižen.
Ah seveda! Imaš prav. Že tako dolgo nisem slišal tega izraza, da sem ga pozabil Se mi zdi, da ni ravno najbolj knjižen.
P pastet89 Senior Member bulgarian Dec 16, 2020 #5 Panceltic said: Ah seveda! Imaš prav. Že tako dolgo nisem slišal tega izraza, da sem ga pozabil Se mi zdi, da ni ravno najbolj knjižen. Click to expand... Ja, trenutno spremljam "Ena žlahtna štorija" ki je v primorščini, in vse, kar zadnji cajt sprašujem tu, slišim od nje
Panceltic said: Ah seveda! Imaš prav. Že tako dolgo nisem slišal tega izraza, da sem ga pozabil Se mi zdi, da ni ravno najbolj knjižen. Click to expand... Ja, trenutno spremljam "Ena žlahtna štorija" ki je v primorščini, in vse, kar zadnji cajt sprašujem tu, slišim od nje