English to Greek survivorship

Dictionary entry: survivorship
Ε

επιβιωσιμότητα

Guest
επιβιωσιμότητα



επιβιωσιμότητα - Σημαίνει Σημασία Συνώνυμα Λεξικό ...​

https://www.lexigram.gr › lex › enni › επιβιωσιμότητα


επιβιωσιμοτητα σημαινει. επιβιωσιμότητα σημαίνει. επιβιωσιμοτητα σημασια. επιβιωσιμότητα συνώνυμα. επιβιωσιμοτητα λεξικο. επιβιωσιμοτητα συνωνυμα.


επιβιωσιμότητα — Αγγλικά μετάφραση - TechDico​

https://el.techdico.com › μετάφραση › ελληνικά-αγγλικά


Πολλαπλά παραδείγματα μεταφράσεων ταξινομημένες ανά τομέα δραστηριότητας περιέχουν “επιβιωσιμότητα” – Ελληνικά-Αγγλικά λεξικό και έξυπνη βοηθός μετάφραση.


Ποσοτικοποίηση της Επιβιωσιμότητας: Ανάλυση και Εφαρμογή​

https://apothesis.eap.gr › handle › repo


DC Field, Value, Language. dc.contributor.advisor, Πλατής, Αγάπιος, -. dc.contributor.author, Κανάτας, Ιωάννης, -. dc.date.accessioned, 2017-09-26T09:49:02Z ...

Επιβιωσιμότητα LCS: γίναμε σοφότεροι; - Naval Defence​

https://navaldefence.gr › ΑΠΟΨΕΙΣ


11 Δεκ 2020 — Το ποια είναι η επιβιωσιμότητα των LCS δεν είναι κάτι νέο, ... Θα ήταν παράλογο να υποθέσουμε ότι στην κλίμακα επιβιωσιμότητας του USN θα ...

επιβιωσιμότητα - Translatum​

https://www.translatum.gr › forum


13 Δεκ 2016 — επιβιωσιμότητα. iogo · 2 · 1596. « previous next » · Print. Pages: 1 Go Down. iogo. Hero Member; *. Posts: 46531; Gender:Male. ignoramus et ignorabimus ...
survivability → επιβιωσιμότητα, δυνατότητα επιβίωσης
4 Ιαν 2017
επιβιωσιμότητα -> capacità di sopravvivere, capacità di sopravvivenza
23 Φεβ 2017
Περισσότερα αποτελέσματα από το www.translatum.gr

Αποστολη Μηχανικου - Αποστολή Μηχανικού - Army gr​

http://www.army.gr › dieythynsi-mihanikoy-dmh-2


Η επιβιωσιμότητα περιλαμβάνει όλες τις μορφές προστασίας του προσωπικού, των μέσων και των ... Η υποστήριξη της επιβιωσιμότητας συνίσταται στα παρακάτω:.

επιβιωσιμότητα in English with contextual examples​

https://mymemory.translated.net › Greek › επιβιωσιμότ...


Contextual translation of "επιβιωσιμότητα" into English. Human translations with examples: survivability, survivability, survivability.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ...​

https://hellanicus.lib.aegean.gr › bitstream › handle


PDF
από Ε Σωτηριάδου · 2018 — επιβιωσιμότητα, ποσοτικοποίηση, αποτυχία, διαδικασίες Markov, μοντελοποίηση ... της σημασίας της επιβιωσιμότητας και της χρησιμότητάς της μέσω μιας σύντομης ...

Η προβληματική επιβιωσιμότητα μάχης του LCS κλάσης ...​

https://www.proelasi.com › η-προβληματική-επιβιωσιμό...


8 Ιουν 2021 — Σαν αποτέλεσμα, το LCS κατατάχθηκε στο χαμηλότερο Επίπεδο I της τότε κλίμακας επιβιωσιμότητας του USN, στο οποίο το πλοίο δε διατηρεί καμία ...

επιβιωσιμότητα - μετάφραση σε ισπανικά - translate100.com​

https://el.translate100.com › greek-spanish › translate


Παραδείγματα μετάφρασης «επιβιωσιμότητα», στο πλαίσιο του: ... τελεί υπό επίθεση από εκείνους που αμφισβητούν την επιβιωσιμότητα σε μια πυρηνική σύγκρουση.
 
  • Top