telefoon gepikt tijdelijk nummer vor 5 werk dagen xxxx

Chazzwozzer

Senior Member
Turkish
Hoi,

Hoe zeg je dat is Engels en wat betekent dat?
Telefoon gepikt tijdelijk nummer vor 5 werk dagen xxxx

Kunt u mij zeggen in het Engeles? Omdat ik spreek een beetje Nederlands.

Dank je,
Ekin
 
  • Robinvn

    Senior Member
    Dutch, Belgium
    This means: Telephone stolen, temporary number for 5 weekdays: xxxx
    I added some punctuation because the sentence is hard to understand... I had to read it two times before I got it!
    Hope it helps...
     

    diamania

    Member
    Dutch, Netherlands
    Telefoon gepikt tijdelijk nummer vor 5 werk dagen xxxx
    It must be: Telefoon gepikt, tijdelijk nummer voor 5 dagen XXXX
    or: mijn telefoon is gestolen dit is mijn tijdelijke nummer voor 5 dagen.
    which means: My telephone has been stolen this is my temporary number XXX
     
    Top