English to Greek turnoff

Dictionary entry: turnoff
A

antiroyalist

Guest
αλλαξοδρόμηση f


Did you mean: αλλαξοδρομώ



fr LMG αλλαξοβασιλίκι, cpd w. βασιλίκι -​

https://www.greek-language.gr › lexica




αλλαξοδρόμηση [alakso∂rómisi] η, (fig). change of course: εδώ πια τερματίζεται η μακριά, η γεμάτη από ανακοπές και αλλαξοδρομήσεις απαγωγική μέθοδος από ...

Μόνο η δήμευση των κλοπιμαίων θα αλλαξοδρομήσει τη χώρα​

https://apopseis.gr ›



Αρμονική εξέλιξη | carandmotor.gr​

https://www.carandmotor.gr › dokimes


αλλαξοδρόμηση από τις βασικές οδηγικές αξίες της MINI.



αλλαξοδρόμηση​




Το επισκεπτήριο του πολέμου - Philenews​

https://www.philenews.com › article


Γιατί δεν αρνήθηκαν την αλλαξοδρόμηση των S-300 του δωσίλογου Σημίτη;

Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ...​

https://hellanicus.lib.aegean.gr ›




by Ζ Φουτσιτζή · 2018 — αλλαξοδρόμηση του αρχικού στόχου

Petros Sarantopoulos​

https://issuu.com › psaranto › docs


εξηγεῖ τη σχεδὸν καθολική αλλαξοδρόμηση του νόµου.
 
  • Top